Tom Cruise ei kadu kuuluisaa sekoiluaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise hämmensi taannoin amerikkalaiset televisionkatsojat riehumalla The Oprah Winfrey Show -ohjelmassa. Hän todisteli rakkautta Katie Holmesiin hyppimällä sohvalla ja huutamalla.

Kyseistä tapausta on sittemmin parodioitu lukuisia kertoja esimerkiksi Scary Movie 4 elokuvassa ja monissa televisio-ohjelmissa. Myös rocktähti Dave Navarro piti äskettäin Cruisea pilkkanaan samaisen tapauksen johdosta.

Nyt Cruise on itse puhunut tuosta esiintymisestään ja ilmoittanut, ettei kadu lainkaan sohvalla hyppimistä. Hän haluaa inspiroida muitakin tähtiä osoittamaan tunteitaan samalla tavalla.

– Halusin vain pitää hauskaa. Jotkut ihmiset ovat tulleet ”pystymetsästä” esiintymiseni jälkeen ja he ovat voineet kertoa avoimesti omista sohvalla hyppimisistään. He ovat innostuneet yhtä paljon, kun ovat huomanneet kanssaihmisen viettävän loppuelämänsä heidän kanssaan, Cruise kertoi ABC-televisiokanavan Diane Sawyerille.