Jessica Simpsonilta vaaditaan jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Simpson on joutunut megaluokan oikeusjutun kohteeksi. Häneltä nimittäin vaaditaan peräti sadan miljoonan dollarin korvauksia sopimusrikkomuksesta.

Tarrant Apparel Groupin New Yorkissa nostaman kanteen mukaan Simpson ei ole markkinoinut yrityksen tuotteita lupaamallaan tavalla. Hän solmi vaatealalla toimivan yrityksen kanssa miljoonien arvoisen kolmevuotisen sopimuksen joulukuussa 2004. Sopimuksen mukaan Jessican olisi pitänyt markkinoida yrityksen lanseeraamien Jessica Simpson -mallistojen farkkuja ja muita vaatteita.

Sopimuksen mukaan Simpsonin olisi pitänyt olla aktiivisesti mukana markkinoimassa vaatteita ja pukeutua niihin myös itse julkisissa tilaisuuksissa. Muutaman esiintymisen jälkeen hän ei kuitenkaan enää pukeutunut omaa nimeään kantaviin JS by Jessica Simpson ja Princy -merkkisiin tuotteisiin. Princy on Jessican isän hänelle antama lempinimi.

Yrityksen pinna paloi viimeistään, kun Jessica mainitsi eräässä haastattelussa mielestään parhaaksi farkkumerkiksi yhteistyökumppaninsa kanssa kilpailevan merkin.

Jessica työstää parhaillaan seuraavaa And The Band Played On -albumiaan, joka tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden aikana.