Girls Aloud : See The Day

Singlet · Stara.fi

Brittiviisikko Girls Aloud on palannut uudella levyllään. Chemistry -albumilta lohkaistu ensimmäinen single See The Day on yllättäen slovari, mutta kuitenkin tavanomaista voimakkaampi sellainen.

Slovari on hieman epätavallinen singlevalinta levyn lohkaisujen kärkipäähän. Kappale alkaa hyvin rauhallisesti ja kuulija saa ihmetellä hetken aikaa kovin ponnetonta touhua. Noin minuutin kuluttua kappale pääsee kuitenkin vauhtiin ja vanha tuttu Girls Aloudin energia paljastuu peittelyn alta. Tästä eteenpäin kappale onkin menevää slovarikauraa.

Kappaleen teemoissa kierrätetään vanhoja klassikkoaineksia, eikä viisu erotu genrensä muiden hittien joukossa kovinkaan selvästi. Silti See The Day on voimakas kappale, joka tulee saamaan ainakin jonkin verran radiosoittoa. Nykyimaailmassa slovareilla ei ole juurikaan käyttöä discoissa tai klubeissa, kun hitaiden tanssiminen on jäänyt historiaan.

Kaikesta huolimatta kappale on kaunis ja oikein käyttökelpoinen, mikäli slovarit sytyttävät.

Pisteet 3/5