Carmen Electra

Haastattelut · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi näyttelijä Carmen Electran Lontoossa. Tuoreessa Scary Movie 4 -elokuvassa nähtävä supertähti kertoo nyt kokemuksistaan Scary Movie -elokuvasarjan kaunistuksena.

Scary Movie -elokuvasarja on tullut viimeiselle virstanpylväälleen. Vastikään ensi-iltansa saanut neljäs elokuva tulee jäämään komediaelokuvasarjan viimeiseksi osaksi. Vuonna 2000 ensi-iltansa saaneesta Scary Moviesta ja sen kolmesta jatko-osasta on tullut yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista. Sarjan ensimmäisessä ja viimeisessä osassa näyttelevä Carmen Electra on asiasta suruissaan.

Scary Movie -elokuvissa näytteleminen on ollut urani parhaita kokemuksia. Näkisin sarjalle mielelläni vielä jatkoa. Scary Movie 4 tulee kuitenkin jäämään elokuvan hauskan sloganin mukaisesti trilogian päätösjaksoksi, Electra naurahtaa.

Scary Movie 4 -elokuvassa parodioidaan tuttuun tapaan viime vuosien suosituimpien menestyselokuvien kustannuksella. Leffa koostuu tuttujen elokuvakohtausten komediaversioista. Tom Cruisen Maailmojen sota -elokuvan huumoriversio yhdistää tapahtumia löysästi, Craig Bierkon näyttelemä Tom Ryan yrittää pelastaa maailmaa aivan kuten Cruisen katastrofielokuvan roolihahmo.

Scary Movie 3:sta tutut Anna Farisin esittämä Cindy ja Regina Hallin tulkitsema Brenda yrittävät puolestaan The Grudge -elokuvaa parodioiden selvitellä, kuka tappoi Cindya vainoavan poikahaamun.

– Craig ja Anna tekevät elokuvassa vakuuttavat roolityöt. Yleisö voi vain nauraa Tomin ja Cindyn tyhmyydelle. He joutuvat uskomattoman huvittaviin tilanteisiin. Käsikirjoittajat ovat kehitelleet todella hauskoja hupiversioita viime aikojen menestyselokuvien tärkeimmistä kohtauksista, Carmen Electra kertoo Staralle.

Hulvattoman hauska elokuva

Scary Movie 4:n avauskohtauksessa tehdään Shaquille O’Nealin voimin parodiaa Saw-elokuvasta. Myös etenkin Million Dollar Baby ja Brokeback Mountain -elokuvat saavat osansa muun muassa Michael Madsenin, Bill Pullmanin, Leslie Nielsenin ja Charlie Sheenin parodiakäsittelyssä.

– Hyväksyin Scary Movie 4 -roolini kahdesta syystä. Koska näyttelin elokuvasarjan ensimmäisessä osassa, sarjan viimeisessä jaksossa esiintyminen tuntui luonnolliselta asialta. Scary Movie 4 on myös ehkä sarjan hauskin elokuva, se on hulvattoman hauska kokonaisuus, kaunotar uskottelee.

Carmen Electra näytteli ensimmäisen Scary Movien avauskohtauksessa, jossa hänen esittämänsä seksikäs Drew tulee murhatuksi. Electra näyttelee elokuvasarjan neljännessä osassa sokeaa Hollya, joka joutuu näkövammansa takia huvittaviin tilanteisiin.

– Esitän Scary Movie 4:ssa Kylä -elokuvan sokeaa Holly-tyttöä, Bryce Dallas Howardin roolihahmoa. Hänellä on elokuvan rohkein kohtaus. Vaikka sarjassa näyttelemäni Holly ja Drew ovat täysin erilaisia hahmoja, heitä yhdistää omanlaisensa seksikkyys. Heidän esittämisensä oli hauska kokemus.

Ylpeästi hölmö

Carmen Electran Scary Movie -roolien perustana on pilanteko hänen oman seksikkään imagonsa kustannuksella. Electra pitää asiaa kuitenkin ainoastaan positiivisena kohteliaisuutena. Hän tunnustaa olevansa ensimmäisten ihmisten joukossa nauramassa itselleen ja tempauksilleen.

Scary Movie -elokuvien periaatteena on nauraa kaikille mahdollisille asioille, myös leffojen näyttelijöille. Koska en ota itseäni vakavasti, en murehdi imagoni tai ihmisten mielipiteiden suhteen. Huumorintajuni ei joudu koskaan koetukselle. Olen ylpeästi hieman hölmö ihminen, Carmen tunnustaa.

Carmen Electran, 34, välitön ja ystävällinen persoonallisuus on tehnyt vaikutuksen amerikkalaisiin. Electra on ollut jo kymmenisen vuotta Hollywoodin työllistetyimpiä kaunistuksia. Hän esittää elokuvissa ja televisio-ohjelmissa usein itseään muistuttavia roolihenkilöitä.

– Ihmiset ovat vuosien saatossa oppineet tuntemaan minut. He tietävät, millaiset asiat sopivat minulle. Tuottajien ja käsikirjoittajien on helppoa palkata minut tietynlaisiin rooleihin. Näyttelen mielelläni esimerkiksi Scary Movien tyylisissä kevyissä komedioissa.

Jouni LeinonenLontoo