D´Sound : Birthday

Singlet · Stara.fi

Doublehearted -albumillaan loistanut norjalainen pop-kolmikko D´Sound julkaisee nyt ensimmäisen singlelohkaisunsa uudelta My Today -albumiltaan. Birthday -kappale on tuttuun tapaan erittäin leppoisaa kesämusiikkia.

Yhtyeen tuotannossa yhdistellään tyylikkäästi elementtejä soulista, jazzista ja popista. Tuloksena on keitos, joka sopii hienosti hyvän tuulen taustamusiikiksi. Birthday ei ole poikkeus tästä, vaikka ei ensikuulemalta vielä yhtyeen parhaimmistoon nousekaan.

Kotimaassaan suuresta suosiosta nauttivan yhtyeen naisvokalisti Simone kuulostaa eteerisen kauniilta. Soundeiltaan kappale on kitaravoittoinen, mutta mukana on myös ripaus electroa.

Single sisältää groovaavan Radio Editin lisäksi myös albumiversion, joka tarjoaa rennompaa chillailua. Näistä kahdesta Radio Edit toimii selvästi paremmin myös kotikuuntelussa.

Pisteet 3/5