Lauluyhtye etsii uusia nuoria mieslaulajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen Lauluyhtye Harlemi etsii uusia nuoria mieslaulajia koelauluilla. Motown-henkinen yhtye hakee Elements Music -levy-yhtiön kanssa ryhmäänsä 10 – 23 -vuotiaita uusia kykyjä. Levy-yhtiön mukaan yhtyeen musiikki on ”hitikästä rytmimusiikkia”.

Koelaulun tuomaristossa istuvat yhtyeen tuotantopäällikkö Janne Riipisen lisäksi myös äänisuunnittelija ja sovittaja Sakari Heikka, säveltäjä ja sovittaja Jarkko Meretniemi, Elements Music Oy:n toimitusjohtaja Jani Jalonen sekä musiikkikustantaja Tommi Tuomainen.

Koelaulutilaisuus järjestetään 22. – 23. toukokuuta Sibelius-Akatemian tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä. Tilaisuudessa hakijoiden tulee esittää yksi vapaavalintainen kappale ilman säestystä.

Lisätietoja koelaulusta ja yhtyeestä löytyy tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17. toukokuuta.