Idol-ohjelman kulisseissa kuohuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -menestysohjelman juontaja Ryan Seacrest ja ohjelmassa laulajia tuomaroiva poptähti Paula Abdul ovat olleet kulissien takana riidoissa jo pitkään, mutta nyt ja heidän välinsä ovat kiristyneet ääärimmilleen.

– Tämä on outoa. En tiedä tarkemmin, mistä tämä johtuu, Seacrest ihmetteli kiistaa People -lehdelle suhteestaan Abduliin. Hän kertoi myös, etteivät he ole enää puheväleissä. Las Vegasissa Panorama Towersin avajaisissa haastateltu Ryan Seacrest paljasti myös, ettei ole vielä päässyt edes juttusille tuomarin kanssa.

– Kävelin eräänä päivänä hänen pukuhuoneensa ohi ja ovelle oli kokoontunut ryhmä ihmisiä, joten en voinut mennä keskustelemaan asiasta hänen kanssaan. Myös Simonin (Cowell) ja minun suhde vaihtelee, mutta me sentään keskustelemme toistemme kanssa, Ryan kertoi.

Lehden mukaan Paula Abdul on ilmeisesti tulistunut, kun ohjelman juontaja vitsaili hänen kustannuksellaan suositussa Jay Lenon keskusteluohjelmassa. Heidän välinsä ovat olleet jäissä siitä saakka.

Jay Leno ihmetteli Ryanille Abdulin väsynyttä olemusta, johon Ryan kuittasi ”No, oletko kuunnellut hänen uusinta levyään?”. Tämän jälkeen Leno epäili Abdulin juoneen alkoholia kuvauksissa, johon Ryan vastasi ”Hei, en katso mitä heidän mukeissaan on, mutta välillä minusta tuntuu, että meidän on pitänyt hinata hänet paikalle.”

Abdul vieraili samassa ohjelmassa myöhemmin, jolloin hän kuittasi takaisin. Leno kysyi häneltä Ryanin suhteesta Täydelliset naiset -sarjan Teri Hatcheriin, johon Abdul vastasi: ”Hän suutelee vain peiliä. Uskoisitko sinä, että Teri Hatcher tosiaan olisi niin epätoivoinen?”