Tom Cruise taistelee nettiosoitteestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise on päättänyt hankkia itselleen TomCruise.com -internetosoitteen. Osoite rekisteröitiin jo lähes kymmenen vuotta sitten, eikä Cruise ole suostunut maksamaan siitä vaadittuja rahoja.

Nyt hän on viemässä asian WIPOn, eli World Intellectual Property Organisationin, käsittelyyn. Lähihistorian valossa hänellä onkin hyvät mahdollisuudet saada osoite haltuunsa.

Osoitteen nykyinen omistaja on internet-veteraani Jeff Burgar, joka on ottanut useita kertoja yhteyttä Cruiseen. Osoite on rekisteröity hänen Alberta Hot Rods -yritykselleen.

Burgar on aiemmin voittanut esimerkiksi BruceSpringsteen.com ja KevinSpacey.com -osoitteita käsitelleet oikeusjutut, mutta hän on hävinnyt vielä useamman jutun ja menettänyt Celine Dionin, Pierce Brosnanin ja Michael Crichtonin nimistä muodostuneet osoitteet.