Rokkari ruiskutti vertaan kuvausryhmän päälle. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen narkkarirokkari Pete Doherty onnistui sekoilemaan jälleen julkisesti. Nyt hän esiintyi Berliinissä musiikkikanava MTV:n haastattelussa huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja onnistui asettamaan bänditoverinsa, haastattelijan ja kameramiehen vaaraan.

Ensin Doherty ei osallistunut lainkaan haastatteluun, mutta saapui paikalle kesken haastattelun. Sohvalle istunut Doherty päätti ”pitää hauskaa” ja kaivoi esiin huumeruiskun, jonka sisältämän verensä hän suihki suoraan kuvaajan ja kameran päälle. Tämän jälkeen hän poistui hihitellen paikalta.

Narkkarirokkarin bänditoverit basisti Drew McConnell ja rumpali Adam Ficek olivat ihmeissään Dohertyn käytöksestä ja pahoittelivat tapahtunutta.

– Uskon, että haastattelu on ohi ystäväni. Olen todella pahoillani tuosta. That´s fuc*ing fuc*ed up man, McConnell pahoitteli ja poistui pettyneenä paikalta. Lopulta Doherty palasi haastattelusohvalle ja halusi esittää laulun.

The Sun -lehden mukaan silminnäkijät olivat todistaneet Dohertyn piikittäneen itseensä heroiinia ennen keikkaa. Kuvausryhmän turvallisuus vaarantui vakavasti, koska Dohertyllä voi olla huumeiden käytön seurauksena hepatiitti tai jopa HIV.

Saksan viranomaiset tutkivat parhaillaan myös tietoja, joiden mukaan Doherty olisi käyttänyt huumeita kahden faninsa kanssa heidän autossaan. Hän joutuu lähipäivinä poliisikuulusteluihin, koska tapahtumasta on poliisin mukaan todisteena valokuvia.

Pete Dohertylle on vaadittu ymmärrettävistä syistä jo mediaboikottia. Eräs maineikas brittilehden kolumnisti totesi tähän osuvasti: ”Luonto hoitaa kyllä pian tehtävänsä.”

Katso video haastattelusta tästä!