Copperfield: Nainen raskaaksi taikuudella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisin taikuri David Copperfield on julkistanut seuraavan temppunsa, ja saanut sillä liikkeelle niin lääkärit, tiedemiehet kuin uskonnolliset ryhmätkin.

Megatähden tarkoituksena on nimittäin hedelmöittää nainen esiintymislavalla koskematta häneen lainkaan. Copperfield yrittää temppua Saksassa. Tempauksella Copperfield pyrkii nokittamaan kilpakumppaniaan David Blainea, mutta hänen mukaansa maailmaan mahtuu kaksi suurta taikuria.

– Maailmassa on vielä paljon uutta valloitettavaa. Minä tulen saattamaan naisen raskaaksi. Luonnollisesti siinä ei ole mukana lainkaan seksiä. Kaikki tulevat pitämään siitä, mutta enempää en voi kertoa, Copperfield totesi PageSix.comille.

David Blaine nousi edellisen kerran otsikoihin vietettyään viikon vedellä täytetyssä lasipallossa. Copperfield puolestaan huiputti ryöstäjiä taannoin taikuudella.

Uusimmat