Lehti: Teräsmies on homo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen homolehti on kyseenalaistanut valkokankaallakin nähdyn sarjakuvasankari Teräsmiehen seksuaalisuuden. Advocate -lehti kutsuu supersankaria ulos kaapista tuoreimmassa numerossaan otsikolla ”Kuinka homo Teräsmies on?”.

Lehti on jo aiemmin ihmetellyt näkyvästi Teräsmiehen seksuaalista suuntausta verkkosivuillaan ja internetin keskustelupalstoilla. Teriksen homofanit ovat lehden mukaan olleet jo pitkään vakuuttuneita hahmon homoseksuaalisuudesta ja nyt he vaativat sarjakuva- ja elokuvapomoja myöntämään asian julkisesti.

Seuraavassa Superman -elokuvassa pääroolia näyttelevä Brandon Routh äänestettiin äskettäin Out-homolehdessä maailman toiseksi suurimmaksi homoikoniksi heti Paris Hiltonin jälkeen. Lehden väitteet ovat luonnollisesti saaneet tylyn vastaanoton Teriksen fanien keskuudessa.