Victoria Beckham lietsoi paniikkia jalkapallon MM-kisoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Futistähti David Beckhamin vaimo, entinen Spice Girls-tähti Victoria Beckham, aiheutti poliiseille harmaita hiuksia jalkapallon MM-kisoissa hukkaamalla kallisarvoisen avainnippunsa katsomossa.

Englannin ja Paraguayn välistä ottelua seuraamaan tullut Victoria huomasi hukanneensa avaimensa, minkä seurauksena poliisijoukko ja turvamiehet alkoivat tutkimaan katsomoa. Poliisi etsi kallisarvoisia avaimia satojen penkkien alta, jolloin paikalla ollut kisayleisö säikähti toden teolla olettaessaan poliisien etsivän mahdollisesti pommia katsomosta.

– Victoria oli todella paniikissa huomattuaan, että oli hukannut avaimet laukustaan. Helvetti avautui, ja ihmiset juoksivat edestakaisin. Sitä olisi voinut luulla ennemminkin pommiuhaksi kuin Englannin joukkueen kapteenin vaimon avainten hukkaamiseksi, lähde kertoi People-lehdelle.

Victorian kadonneet avaimet löytyivät 20 minuutin etsinnän jälkeen. Avainnipussa oli avaimet Beckhamin perheen luksusautoihin ja -koteihin.