Bradin ja Angelinan kylpykuvat varastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat raivoissaan kameransa muistikortin varkaudesta. Muistikortilla oli erittäin yksityisiä kuvia pariskunnan vastasyntyneen Shiloh Nouvel -tyttären kylvetyksestä ja jopa imetyksestä, ja siksi kadonneiden kuvien arvo on jopa miljoonia dollareita.

Pienellä muistikortilla on mukana myös yksityisluontoisia kuvia vanhemmista ja muista perheen lapsista ja heidän ollessa vielä Namibiassa. Pariskunnan lakimiehet ovat lähettäneet lukuisille lehdille varoituskirjeen, jossa kuvien mahdollista julkaisijaa uhataan oikeudenkäynnillä.

– Jokainen joka julkaisee tai saattaa näkyville nämä kuvat, saatetaan oikeudelliseen vastuuseen ja häneltä vaaditaan korvausta yksityisyyden suojan ja tekijänoikeuden rikkomisesta, Lavely & Singer -toimiston lakimies Yael Holtkamp kirjoittaa kirjeessä.

Kirjeen mukaan poliisi tutkii parhaillaan muistikortin varkautta. Sen mukaan kuvien julkaisija joutuu myös edesvastuuseen varastetun omaisuuden kätkemisestä ja myymisestä edelleen.

Los Angelesin poliisin mukaan he eivät tiedä kenen pitäisi tutkia muistikortin katoamista, koska sen katoamispaikka ja -aika eivät ole tiedossa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat