Ashlee Simpson kieltäytyi alastonkuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpsonin pikkusiskona tunnettu poptähti Ashlee Simpson on nykyisin kuumaa tavaraa julkkismarkkinoilla. Nyt myös maineikas Playboy-lehti on kiinnostunut hänestä, eikä pääasiassa musiikin ansiosta. Nenäleikkauksessa kasvojaan taannoin korjaillut Ashlee olisi taannoin haluttu poseeraamaan lehden sivuille.

Playboy tarjosi Simpsonille alastonkuvista peräti neljän miljoonan dollarin palkkiota, mutta hän ei suostunut poseeraamaan maailman suurimman miestenlehden sivuilla, In Touch -lehti kertoi. Ashleen kerrotaan toki harkinneen päätöstään vakavasti, mutta hän päätti lopulta pitää vaatteet yllään.

Ashleen tiedottaja Rob Shuter on vahvistanut tiedot rahakkaasta tarjouksesta. Artistia lähellä olevat tahot kertoivat kuitenkin lehdelle, että Ashleen olisi pitänyt hyväksyä tarjous, jotta hänen ”profiilinsa olisi noussut” ja että Playboy olisi ollut mahdollisesti ainoa tapa erottaa hänen imagonsa Jessicasta.