”Ritari Ässä” loukkaantui ajaessaan partaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista suursuosioon 80-luvulla noussut Hollywood-tähti David Hasselhoff on joutunut perin erikoisen onnettomuuden uhriksi parranajonsa yhteydessä Lontoossa.

Hasselhoff oli torstaina lontoolaisen Sanderson hotellin kuntosalilla ajamassa partaansa, kun hän löi päänsä seinässä olleisiin lamppuihin. Lampuista pudonneet lasinsirut osuivat hänen oikeaan käteensä, josta katkesi jänne. Tapaturman seurauksena tähti kiidätettiin pikavauhtia sairaalaan leikkaukseen.

53-vuotias Hasselhoff leikattiin St. Thomasin sairaalassa ja hän joutui viettämään siellä yhden yön. Nyt hän on kunnossa ja on jo päässyt palaamaan kameroiden eteen, tähden tiedottaja Judy Katz kertoi Associated Press -uutistoimistolle. Hasselhoff on Lontoossa kuvaamassa internetyrityksen mainoskampanjaa.