Duudsonit etsivät vuoden 2006 Kesäsikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Extreme Duudsonit ja Nelonen etsivät yhdessä Kesäsikaa vuodelle 2006. Kesäsika on suomalainen mies tai nainen, joka vaihtaa kravatista tai jakkupuvusta koostuvan kiristävän talviasunsa heinäkuun alussa rentoon ja vapaamuotoiseen pukeutumiseen.

– Suomalainen kesäsika on sympaattinen olento, oli se sitten plikka, poika, isäntä tai emäntä. Olkaa ylpiästi kesäsikoja, Jukka ja Jarppi kannustavat kokelaita.

Sesongin edetessä Kesäsika saattaa punehtua, lihoa ja muuttua raukeaksi. Kesäsika on ei ole sikailija, vaan leppoisa ja sosiaalinen laumaeläin. Useimmiten niitä tavataan festivaaleilla, kesämökeillä ja veden äärellä. Kilpailun suojelijana ja ylituomarina toimii Duudsonien ikioma Britney-possu, joka on kasvanut hyvässä ruokinnassa peräti 300-kiloiseksi vonkaleeksi.

Kilpailuun voi osallistua kuvalla tai videolla osoitteessa www.torkytorstai.fi. Kisa on käynnissä elokuun loppuun saakka, jolloin yleisö äänestää kymmenen kilpailijaa Kesäsika 2006 -finaaliin. Varsinainen voittaja selviää syyskuussa.