Stara.fi Podcast 28 – Jyrki DVD ja Toni Wirtanen

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi podcast hengailee Provinssirockin backstagella ja syventyy äskettäin julkaistuun Jyrki DVD -koosteeseen. Julkaisun koostanut Jussi kertoo millaisia legendaarisia livevetoja levyiltä löytyy ja miksi Justin Timberlaken kuuluisa Jyrkin vessaan jumiutuminen ei ole mukana.

Apulanta -yhtyeen keulahahmo Toni Wirtasen kanssa keskustellaan Jyrkin aikaisesta musiikkimaailmasta ja kelaillaan yhtyeen muistoja vuosien varrelta. Toni kertoo esimerkiksi Anna mulle piiskaa -kestohitin synnystä.

Missä vaiheessa on Apulannan seuraava albumi? Entä mitä yhtyeen kesään kuuluu? Mitkä tapahtumat ovat Apulannan kesän kohokohtia? Miten yhtye viettää kesäiltaa festarikeikkojen jälkeen? Mitä kulissien takana tapahtuu?

Siirry hetkeksi Provinssirockin backstagelle ja kuuntele vastaukset Staran podcastissa!