The Black Eyed Peas vakavassa joukkotappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-yhtye The Black Eyed Peas oli äskettäin mukana suuressa joukkotappelussa, joka sai alkunsa yhtyeen keikan jatkobileiden pitopaikkana olleen yökerhon edustalla Saksassa. Tappelussa loukkaantui peräti kymmenen ihmistä.

Yhtye esiintyi ulkoilmakonsertissa Berliinissä ja siirtyi keikan jälkeen juhlimaan 40 Seconds Club -yökerhoon. Siellä syntyi sanaharkkaa yhtyeen turvamiesten ja yökerhon järjestysmiesten välillä, ja tilanne riistäytyi pian käsistä muuttuen joukkotappeluksi, The Sun uutisoi.

Lehden mukaan ainakin yksi ihminen käytti tappelussa rautaputkea, joten jälki oli pahan näköistä. Silminnäkijä kertoi lehdelle tilanteen olleen kuin verilöylystä. Saksan poliisi on kuulustellut The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.I.Amia tapahtumiin liittyen ja useita on pidätettynä.

– Tappelussa käytettiin shampanjapulloa, mutta artistin osalta tapahtumista on ristiriitaisia tietoja. Vielä ei ole selvillä mitä tapahtui, paikallisen poliisin tiedottaja Ronny Frank kertoi NME -lehdelle.

Saksalaisen B-Z -lehden mukaan poliisi on pidättänyt tapahtumista kolme ihmistä, mutta heidän henkilöllisyyttään ei ole kerrottu. Heitä voi odottaa pahimmillaan vankilatuomio vakavan ruumiinvamman tuottamisesta ja törkeästä pahoipitelystä.

Lehden mukaan riita alkoi, kun yhtyeen turvamiehet toivat yökerhon vip-tilaan koko ajan lisää ihmisiä, vaikka se oli jo täynnä. Ravintolapäällikkö Torsten Schermall kertoi, että ravintolan järjestysmiehet kielsivät yhtyettä tuomasta enempää ihmisiä vip-tiloihin, mutta he eivät totelleet.