Jessica Simpson pilailee Angelina Jolien kustannuksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jessica Simpson ja hänen julkkisystävänsä Christina Applegate, Eva Longoria ja Christina Milian pilailevat Jessican uudella A Public Affair -musiikkivideolla Angelina Jolien kustannuksella.

Vauhdikkaan videon alussa kaunottaret haaveilevat limousiinin takapenkillä kansainvälisestä julkisuudesta ja kertovat toisilleen kuinka suuria julkkiksia he haluaisivat olla.

– Haluan olla niin kuuluisa, että aina kun rakastun, Oprah tekee siitä erikoisohjelman, Jessica Simpson aloittaa.

– Minä haluan olla niin kuuluisa, että synnytän lapseni Afrikassa, Christian Applegate sivaltaa.

Jolien fanisivustojen keskustelupalstoilla musiikkivideo on otettu Simpsonin henkilökohtaisena iskuna Angelinaa vastaan. Vitsailu ei kuitenkaan pääty Jolieen, vaan kaunottaret jatkavat jutustelua limon takapenkillä.

– Haluan olla niin kuuluisa, että olen internetin ladatuin ihminen, Eva Longoria kertoo.

– Haluan olla kuuluisampi kuin internet, Jessica lataa.

Madonnan Holiday -kappaleesta tunnelman lainannut kappale on vauhdikkaan kesäistä poppia. Videossa Jessica Simpsonin julkkisystävät rullaluistelevat ja flirttailevat luistimia vuokraavalle nörtille. Lopulta kaunotarten kainaloihin päätyy komistuksia, joista heillä tulee kuitenkin riitaa.

Katso musiikkivideo tästä!