Paris Hiltonin pidätyksessä tarvittiin seitsemän poliisia. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton pidätettiin torstaina Los Angelesissa epäiltynä rattijuopumuksesta. Paris pääsi kuitenkin nopeasti pois putkasta, kun hänen pikkusisko Nicky kävi hakemassa isosiskonsa pois ”valtionhotellista”.

Poliisipartio huomasi Parisin Mercedes Benz McLaren SLR -loistoauton hieman puolen yön jälkeen ja kiinnitti huomiota auton outoon liikehdintään. Paikan päällä Paris puhalsi juuri ja juuri rattijuopumukseen tarvittavat promillet. Parisin kyydissä oli Kimberly Stewart, eli rocktähti Rod Stewartin tytär.

Hiltonin pidätyksessä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta poliisin toiminta pidätyshetkellä on aiheuttanut ihmetystä. Ensin poliisi ilmoitti kaiken sujuneen hyvin, mutta tapahtumasta otetut kuvat (kuva1, kuva2, video) kertovat omaa kieltään.

Heiveröinen superjulkkis oli ilmeisesti poliisivoimille kova pala, sillä Paris pantiin välittömästi käsirautoihin, minkä jälkeen poliisi piti yhä häntä kiinni käsivarresta. Poliisiautoon saattamisessa tarvittiin peräti neljän poliisin työpanos. Yhteensä paikalla oli useita partioita ja ainakin seitsemän poliisia.

Paris poistui poliisiasemalta tiedottajansa Elliot Mintzin kyydissä. Joidenkin tietojen mukaan Paris olisi päässyt vapaaksi takuita vastaan, mutta nämä tiedot eivät pidä paikkaansa. Hiltonin itsensä mukaan hän oli juonut koko iltana vain yhden Margarita-drinkin, eikä ollut ehtinyt syödä koko päivänä mitään, TMZ.com uutisoi.

Katso pidätyksestä ja sen jälkeisistä tapahtumista kuvattu paparazzivideo tästä!