Nightwish tienasi 1,5 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä hyvin saanut suomalainen Nightwish -yhtye menestyy levymyynnin ja keikkailun ansiosta hyvin myös rahallisesti. Laulaja Tarja Turusen taannoin erottaneen yhtyeen yritys Scene Nation Oy teki nimittäin viime vuonna peräti 1,5 miljoonan euron tuloksen.

2,7 miljoonan euron liikevaihdosta voittoa kertyi Kauppalehden saamien tietojen mukaan huimat 55 prosenttia. Täysin velaton yritys jakaa voitostaan osinkoa omistajilleen 218.000 euroa. Taiteilijatoimintaa harjoittava yritys on rekisteröinyt aputoiminimet FanZone, Nightwish-Shop ja MoreMusic.

Yhtye hakee edelleen uutta vokalistia Tarja Turusen tilalle, ja etsintä jatkuu yhä. Yhtye on saanut tähän mennessä jo 1.100 demoa, jotka se lupaa kuunnella. Jos sinä haluat hakea vokalistiksi, lue ohjeet tästä.