Shakira sai elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinomusiikin supertähti Shakira on laajentamassa uraansa myös elokuvamaailman puolelle. Hänet on nimittäin kiinnitetty näyttelijäksi Om Shanti Om -nimiseen Bollywood-leffaan.

Elokuvan tuottajat näkivät kolumbialaissyntyisen Shakiran intiavaikutteisen Hips Don’t Lie -esityksen äskettäin MTV Video Music Awards -tapahtumassa ja halusivat tähden keikuttamaan lantiota elokuvaansa. Linkkinä elokuvantekijöihin oli MTV-gaalan esityksistä vastannut Farah Kahn, joka on maineikas intialaisten elokuvien koreografi ja tuottaja.

Intialaisissa Bollywood-leffoissa tanssilla ja laululla on paljon länsimaisia elokuvia tärkeämpi osa, joten Shakira lienee oivallinen valinta elokuvaan.

Elokuvan kuvaukset alkavat vielä tämän vuoden puolella. Shakiran tanssiosuudet tullaan kuvaamaan ensi vuoden maaliskuussa, kun Shakira matkaa konsertoimaan Intiaan. Khan on kertonut myös, että hän tulee mahdollisesti ohjaamaan Shakiran seuraavan musiikkivideon.