Nelly Furtado : Promiscuous

Singlet · Stara.fi

Nelly Furtado oli viime kesän kuumimpia tähtiä Loose -albuminsa menestyksen myötä. Albumi esitteli Nellyn uuden soundin, jonka vanavedessä samoilla linjoilla jatkoivat pian myös Robbie Williams ja Justin Timberlake. Nyt Loose -levyltä julkaistaan singlenä kappale Promiscuous.

Biisi on albumin tuottaja Timbalandin käsialaa ja edustaa siten hyvin levyn yleistä linjaa. Tuottaja myös vierailee kappaleessa mikrofonin varressa. Valinta onkin osuva, sillä ilman Timbalandin feattausta kappaleen tunnelma olisi hyvin erilainen ja paljon köyhempi. Nyt viisu toimii mainiosti myös tanssilattioilla 50 Centien ja muiden hiphop-viisujen seassa, vaikka onkin pääosin r&b-osaston kauraa.

Promiscuous on tumma r&b-raita, jota ryydittää paksu biitti. Taustalla rullaa yksinkertainen kappaleen kasassa pitävä looppi, mutta sen päälle on ripolteltu osuvasti kasarisyntikkaa ja muita kasariajan elementtejä. Kokonaisuus on varsin toimiva paketti ja saa polven nousemaan myös tanssilattialla.

Pisteet 4/5