Suomalaisesta punk-maailmasta etsitään kuvamateriaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provisual -yritys hakee parhaillaan materiaalia punk-aiheiseen DVD-julkaisuunsa, jolla juhlistetaan punk-musiikin 30-vuotista taivalta Suomessa. Kooste tulee keskittymään lähinnä suomalaisen punkin ensimmäiseen vuosikymmeneen.

Valitettavasti tuolta ajalta ei liiemmin löydy kuvanauhaa ainakaan virallisista arkistoista, joten yritys toivoo yhteydenottoja kaikilta mahdollisilta tahoilta, joilta löytyy mitä tahansa aineistoa suomalaisista punk-bändeistä vuosilta 1977 – 1990. Eniten kiinnostavat liikkuvat kuvat esimerkiksi keikoilta, treeneistä ja bileistä, mutta myös valokuvat, julisteet, flyerit ja muu aiheeseen liittyvä materiaali.

Materiaalia voi tarjota ottamalla yhteyttä tuottaja Juha Nikulaiseen: juha(at)provisual.fi tai puhelimitse 0400 566 495.