Lindsay Lohan vilautti jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuun alussa Lindsay Lohan vilautti paljasta alapäätään Venetsian filmijuhlilla. Kuvan aitous kiistettiin kuitenkin pian ja siitä levitettiin ”alkuperäistä” versiota, jossa Lindsaylla oli jalassaan vaaleanpunaiset alushousut. Ne oli kuitenkin lisätty kuvaan mitä ilmeisimmin jälkeenpäin.

Lindsay haluaa ilmeisesti tuoda selvästi esille, että hän ei käytä alushousuja, koska tähti vilautteli uudelleen Lontoossa sijaitsevan Kabaret -klubin edustalla noustessaan autostaan. The Sun -lehden kuvaaja nappasi Lohanista kuvan, joka ei jätä mitään mielikuvituksen varaan. Tapausta kummastellut samaisen lehden toimittaja lähetti tapauksen kunniaksi Lohanille Britdget Jones -tyyliset alushousut.

Lindsay viettää aikaansa parhaillaan Lontoossa, jossa hänen kerrotaan käyttäytyneen supertähden elkein diivaillen.