Poptähti esiintyy meren pohjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Katie Melua on päättänyt tehdä maailmanennätyksen heittämällä maailman syvimmällä veden alla järjestetyn keikan. Melua haluaa nimittäin esiintyä meren pohjassa Pohjanmerellä huomenna 2. lokakuuta.

Epätavallinen esiintyminen järjestetään öljylautalla, ja varsinainen esiintymispaikka on yli 100 metriä vedenpinnan alapuolella. Lautta on Euroopan suurimman kaasuesiintymän päällä. Yleisönä hänellä on lähinnä Statoil Troll -öljylautan henkilökuntaa ja Guinnessin ennätysten kirjan tarkastaja. Lisäksi keikka näytetään Norjan televisiossa.

– Voin tuskin odottaa. Jos keikka onnistuu, se on maailmanennätys syvimmällä koskaan järjestettynä keikkana. Se on aika coolia, Melua totesi.

Yhdysvaltoja kesän ajan kiertäneet Katie Melua ja hänen yhtyeensä ovat käynyt ennätystään varten läpi tarkat terveydelliset tutkimukset ja he joutuvat käymään vielä turvaharjoitukset ennen keikkaa.

– Olemme innoissamme, että Katie Melua esiintyy täällä. Se on varmasti tilaisuus, jota emme unohda, öljy-yhtiön edustaja hehkutti.