Wesley Snipes yrittää sopimusta viranomaisten kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaista verottajaa Afikassa pakoileva actiontähti Wesley Snipes ei ole vieläkään palannut kotimaahansa, jossa hänet on etsintäkuulutettu veropetoksista epäiltynä. Hän kuvaa Namibiassa yhä Gallowwalker elokuvaansa.

Yhdysvaltojen oikeusministeriöstä kerrottiin E! Online -julkaisulle, että viranomaiset ovat neuvotelleet Snipesin juristien kanssa sopimuksesta, jonka turvin näyttelijä voisi palata vastaamaan oikeudessa 12 miljoonan dollarien veropetoksestaan ilman pelkoa vankilatuomiosta.

– Olemme olleet yhteydessä hänen edustajaansa ja olemme edistyneet niin pitkälle, että hän voi palata Yhdysvaltoihin vastaamaan rikossyytteisiin. Aikataulusta ei ole kuitenkaan vielä sovittu, Steve Cole syyttäjänvirastosta kertoi.

Pahimmassa tapauksessa Wesley Snipes voi joutua kiven sisään useiksi vuosiksi. Tähden tiedottaja David Schiff ei suostunut kommentoimaan tietoja.