Lindsay Lohan jälleen autokolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on taatusti yksi Hollywoodin onnettomuusalttiimpia julkkiksia. Hän joutui nimittäin jälleen kolariin tiistaina iltapäivällä paetessaan paparazzia Los Angelesissa, kun paparazzi ajoi luksusmersulla liikkeellä olleen Lohanin perään.

– Hän ajoi vielä jonkin matkaa kolarin jälkeen, mutta ajoi pian tien sivuun ja soitti ystävänsä hakemaan hänet, New York Daily Newsin lähde kertoi.

Lohanin tiedottaja Leslie Sloane Zelnik on vahvistanut kolarin, mutta ei kommentoinut Lindsayn kuntoa tai sitä, onko tähti tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen. Aiemmin samana iltana Lindsay bongattiin autostaan keskustelemassa vieraan miehen kanssa kiivaaseen sävyyn. Joidenkin tietojen mukaan Lindsay olisi jopa itkenyt autossaan.