Lindsay Lohan jälleen kerran autokolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdeuutisten vakio-otsikkona tuntuvat nykyisin olevan Lindsay Lohan ja hänen auto-onnettomuutensa. Viimeksi sunnuntaina hän joutui kolariin, kun hänen ohjastama Range Rover -maasturi törmäsi poliisiautoon Lontoossa.

20-vuotias Lohan ei kuitenkaan ollut tällä kerralla ainoa syypää, sillä poliisiauto ajoi päin punaisia liikennevaloja. Lindsay selvisi kolarista säikähdyksellä, mutta lienee jo pikku hiljaa tottunut moisiin, sillä kyseessä oli jo hänen neljäs auto-onnettomuutensa puolentoista vuoden sisällä.

Lindsay oli syytön myös toukokussa 2005 sattuneeseen onnettomuuteen, jossa paparazzin auto törmäsi Lindsayn autoon Los Angelesissa. Saman vuoden lokakuussa paparazzeja paennut Linsay kolaroi Beverly Hillsissä vammauttaen toisen auton kuljettajan. Viimeksi Lindsay kolaroi vain kaksi viikkoa sitten, kun paparazzi törmästi hänen autonsa perään Hollywoodissa.