”Olen Lindsay, olen alkoholisti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan ja hänen runsas juomisensa ovat olleet viime aikoina otsikoissa rapakon takana. Hänen juomisongelmansa ovat kuitenkin jääneet hänen ystävänsä Britney Spearsin rankan juhlimisen jalkoihin mediatilassa mitattuna. Nyt Lohanin äiti on kuitenkin ottanu ohjat käsiinsä ja määrännyt tyttärensä Anonyymien Alkoholistien ryhmään, eli kansanomaisesti AA-kerhoon.

Asiasta kertoi Lindsayn äiti Dina Lohan, joka vieraili julkkisjuontaja Ryan Seacrestin haastattelussa. Varhain keskiviikkoaamuna Lindsay nähtiin menemässä AA-ryhmän tapaamiseen. Hänen ystävänsä paljasti lehdille, että Lohan on käynyt tapaamisissa jo jonkin aikaa.

Ainakaan vielä Lindsay ei ole onnistunut vähentämään bilettämistään, sillä hänet nähtiin Hollywoodin yössä viime viikolla lähes joka ilta. Lisäksi hän esiintyi juopuneena yhdessä Britney Spearsin ja Paris Hiltonin kanssa. Lindsayn äiti on nyt lentänyt Los Angelesiin auttamaan tytärtään, joka kuvaa parhaillaan seuraavaa The Best Time of Our Lives -elokuvaansa yhdessä Keira Knightleyn kanssa.