Wesley Snipes antautui poliisille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien dollarien veropetoksista jo syksyllä etsintäkuulutettu näyttelijä Wesley Snipes on antautunut poliisille. Hän oli etsintäkuulutuksen aikaan Namibiassa kuvaamassa Gallowwalker -elokuvaansa, eikä suostunut palaamaan sieltä ajoissa takaisin Yhdysvaltoihin.

Näyttelijä antautui viranomaisille perjantaina kahden kuukauden pakoilun jälkeen Orlandossa, jonne hän saapui yksityisellä suihkukoneellaan. Mustaan pukuun sonnustautunut Snipes laskeutui puoli kymmeneltä illalla lentokentälle, jossa viranomaiset olivat häntä vastassa. He veivät tähden Ocalan oikeustalolle jatkotoimia varten.

Snipes vapautettiin myöhemmin miljoonan dollarin takuita vastaan, ja hänelle annettiin lupa palata Namibiaan Gallowwalker -elokuvansa kuvauksiin, jotka päättyvät ensi viikolla. Jutun oikeuskäsittely jatkuu 10. tammikuuta.

Snipes kiistää kaikki syytteet. Mikäli syytteet 12 miljoonan dollarin veropetoksista todetaan kuitenkin oikeiksi ja näyttelijä tuomitaan, voi Wesley Snipes saada Floridan lakien mukaan jopa 16 vuoden vankeustuomion. Antautumisen takaa löytyy kuitenkin mahdollinen sopimus viranomaisten kanssa, sillä marraskuun alussa uutisoitiin osapuolten välisistä neuvotteluista.