George Michaelin tuntipalkka yli kaksi miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti George Michael käväisi sunnuntaina niin sanotulla pistokeikalla Venäjällä, kun hän piipahti viihdyttämässä sikäläisen monimiljonäärin uudenvuoden juhlia. Keikkapalkkioksi Michael kuittasi mukavat 2,2 miljoonaa euroa.

Nimettömänä pysyttelevä monimiljonääri oli kutsunut paikalle 300 vierasta, joita George Michael viihdytti tunnin mittaisella keikallaan. Hänen taustallaan musisoi lisäksi 20 miehinen liveorkesteri ja taustalaulajat, jotka kaikki lennätettiin paikalle Britanniasta. Juhlat järjestettiin upeassa yksityisessä kartanossa noin 35 kilometriä Moskovasta.

Keikan sekuntihinnaksi muodostuu 611 euroa ja minuuttihinnaksi 36.700 euroa. Keikkapalkkio on brittimedioiden mukaan korkein Venäjällä koskaan maksettu. Christina Aguilera kävi toissa vuonna hääkeikalla Ranskassa, ja hän kuittasi kolmen kappaleen pituisesta keikastaan 1,6 miljoonaa euroa.