Lindsay Lohan pyysi anteeksi strippareilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan on pyytänyt strippareilta anteeksi sitä, että haukkui medialle vuotaneessa sähköpostissaan heitä huoriksi. Lindsayn kirjoittama sähköpostiviesti vuoti julkisuuteen joulukuun alussa.

Tiistai-iltana vihoittelut olivat kuitenkin historiaa, kun Lindsay juhli yhdessä strippareiden kanssa New Yorkin yössä. Hän kertoi myöhemmin ulkona odottaneille paparazzeille olevansa strippareiden suuri fani. Paikalla juhlinut strippari Katia kertoi PageSix.com -julkaisulle Lohanin olleen illan aikana tippien suhteen antelias.

Lindsay harjoittelee itse parhaillaan kyseisen ammatin saloja, sillä hän esittää stripparia I Know Who Killed Me -elokuvassa. Taannoin harjoittelu meni jopa niin pitkälle, että Lindsay strippasi itsensä mustelmille harjoituksissaan.