Paris Hilton sai vankeustuomion rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hilton tuomittiin eilen Los Angelesissa rattijuopumuksesta 36 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan sakkoja 1.500 dollaria. Hilton voi lyhentää peräti kolmen vuoden tuomionsa kahteen vuoteen, jos hän suorittaa 40 tuntia yhteiskuntapalvelua, CNN kertoi eilen.

Paris syyllistyi rattijuopumukseen viime vuonna, kun hän jäi 7. syyskuuta kiinni ajettuaan loistoautoaan 0,8 promillen humalassa Los Angelesissa. Hänen pidätyksensä suoritettiin harvinaisen näyttävästi, sillä siihen osallistui seitsemän poliisia.

Pidätys aiheutti suoranaisen paparazzien joukkokokouksen paikallisen poliisiaseman edustalla. Parisin sisko Nicky haki isosiskonsa myöhemmin pois pidätyssellistä. Pahimmillaan Paris olisi voinut saada puolen vuoden ehdottoman vankeustuomion, mutta ensikertalaisena selvisi nyt lievemmällä rangaistuksella.

Seuraavana päivänä Hilton kertoi paikallisella radioasemalla olleensa hakemassa hampurilaista, kun hänet pysäytettiin. Pysäytyksen syyksi poliisi kertoi holtittoman ajamisen ja mahdollisen ylinopeuden. Paris kertoi juoneensa vain yhden Margarita-drinkin tuona iltana.