Borat on Britannian vaikutusvaltaisimpia miehiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Borat-hahmon luoja Sasha Baron Cohen on nostettu Britannian vaikutusvaltaisimpien miesten listalle. GQ-lehden vuosittain julkaisemalle listalle ensimmäistä kertaa päässyt Cohen sijoittui 19. sijalle aivan Britannian kruunuprinssi Williamin perään.

Kazakstanilaistoimittaja Boratin hahmossa suuren suosion saavuttanut Cohen on listalla kovassa seurassa, sillä ensimmäiselle sijalle nimettiin Gordon Brown, josta povataan Britannian uutta pääministeriä. Toisena listalta löytyy nykyinen pääministeri Tony Blair, ja kolmantena Englannin pankin kuvernööri Mervyn King.

Lehden mielestä Cohen on merkittävin maailmalla mainetta niittänyt englantilainen viihdealalla toimiva vaikuttaja sitten John Lennonin. Cohen voitti Boratin roolistaan myös Golden Globe-palkinnon.