Lindsay Lohan joutumassa mustalle listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan alkoholismistaan irti pyristelevä näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan menettämässä statuksensa nousevana tähtenä jo ennen a-sarjaan pääsyä. Oikutteleva ja alkoholisoitunut tähti aiheuttaa nykyisin monissa Hollywoodin a-sarjan näyttelijöissä negatiivisen reaktion.

Esimerkiksi supertähdet Jack Nicholson ja Morgan Freeman ovat huhujen mukaan ilmoittaneet, etteivät jatkossa halua työskennellä samoissa elokuvissa Lohanin kanssa, The Sun uutisoi. He ovat lehden ilmoittaneet agenteilleen, etteivät edes harkitse rooleja samassa elokuvassa Lindsayn kanssa.

Myös Lindsayn suosio kansan keskuudessa on osoittanut laskemisen merkkejä, kun hän aiheuttaa lööppejä toisensa perään. Viimeksi pari päivää sitten Lindsay Lohan oli otsikoissa, kun hänen ystävänsä Sean Lennon kritisoi häntä kiinnityksestä Lennonin isän Johnin murhaajasta, Mark Chapmanista, kertovaan elokuvaan.

Äskettäin jopa Anonyymit Alkoholistit kritisoivat Lohania siitä, että tullessaan heidän salaisiin tapaamisiinsa hän tuo kintereillään paikalla aina lauman paparazzeja.