Kirkan viimeinen tervehdys faneilleen. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kotonaan sairauskohtaukseen menehtyneen Kirkan fanisivustolta voi katsoa supertähden viimeisen videotervehdyksen. Videolla Kirka toivottaa faneilleen hyvää joulua ja katsoo hyvillä mielin alkavaan juhlavuoteen.

– Mun tarkoitukseni on antaa teille joulutervehdys ja toivottaa teille rauhallista joulua sen takia, että jouluhan on sellaista hiljentymisen aikaa. Tää kuulostaa hirveen vakavalta, mutta en tarkoita sitä sillä tavalla, Kirka sanailee.

Kirka katsoo videossaan myös tulevaisuuteen, sillä tänä vuonna hänen läpimurrostaan tulee kuluneeksi 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi työn alla oli uusi albumi, joka oli tarkoitus julkaista ensi syksynä.

– Nyt sitten tulee todennäköisesti sellainen tilanne, että sekä uutta levyä tullaan pukkaamaan joskus toukokuussa ja sitten saadaan se just syksyksi valmiiksi.

– Koska Hetki lyöstä on tullut kuluneeksi 40 vuotta ensi syksynä, niin me tullaan varmaan juhlistamaan sitä tavalla tai toisella. En tiedä vielä millä keinoin.

– Ei tässä mitään muuta kuin oikein hyvää joulua kaikille ja oikein mukavaa uutta ja onnekasta uutta vuotta!, Kirka päätti viimeiseksi jääneen fanitervehtyksensä.

Kirkan oli määrä nousta lavalle seuraavan kerran perjantaina Helsingissä. Ensi viikon torstaina hänen piti esiintyä Länsi-Auto Areenalla järjestettävässä Euroviisukonsertissa. Kirkan oli myöhemmin tänä vuonna tarkoitus olla mukana myös Tanssii tähtien kanssa -televisiosarjan toisella tuotantokaudella. Hänen parinaan piti nähdä Saara Huovinen.

Katso tervehdys videona tästä!