Lost-sarjan lesbotähti strippasi yökerhossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost -sarjasta tuttu näyttelijä Michelle Rodriguez intoutui New Yorkissa klubbaillessaan esittämään ravintolayleisölle hieman tavanomaisesta poikkeavan esityksen. Räväkkä tähti nousi paikallisen yökerhon lavalle ja otti stripparitolpan haltuunsa.

Rodriguez viihtyi lavalla peräti 20 minuuttia, jonka aikana hän riisui vaatteitaan ja suuteli intohimoisesti tyttöystävänsä Kristanna Lokenin kanssa. Hän käytti tolpan liukastamiseen sitruunaviipaleita, silminnäkijät raportoivat New York Daily News -lehdelle.

– Hän ei riisunut itseään alastomaksi, mutta roikkui tolpassa pää alaspäin ja hetkutti itseään. Se oli todella villiä. Sitten hän suuteli toista naista, jonka kanssa hän saapui yökerhoon.

Lost -tähti ei ole itse myöntänyt olevansa lesbo, mutta viime vuoden lopulla lukuisat mediat uutisoivat Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Loken tunnetaan lisäksi avoimen biseksuaalina. Rodriguez on itse ilmoittanut olevansa pihkassa Colin Farrelliin.