Suomen virallinen latauslista alkaa Voice TV:llä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ainoa musiikkiin keskittynyt televisiokanava Voice TV aloittaa huomenna torstaina uuden listaohjelman, jossa käydään viikoittain läpi maan virallinen digitaalisen musiikin latauslista.

Digitaalista äänitemyyntiä on tilastoitu vuodesta 2005 saakka, ja nyt digimyynti saa oman Suomen Virallinen Latauslista -ohjelmansa.

– Digitaalinen äänitemyynti on tätä päivää. The Voice TV:n katsojille musiikin hankkiminen internet- tai mobiilipalveluista on luontevaa, ja siksi myös lista on luonnollista julkaista nimenomaan The Voice TV:llä, toteaa kanavan ohjelmapäällikkö Johannes Saukko.

Uusi listaohjelma nähdään ensimmäisen kerran torstaina kello 19.00 alkaen. Ohjelman juotaa Soheila Mikkonen, joka on nähty aikaisemmin ruuduissa YLE TV2:n Superfarmi -ohjelmassa.

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan näin mielenkiintoiseen projektiin. Ensimmäistä kertaa Suomessa listataan digitaalisen musiikin ostamista ja minä pääsen paljastamaan sijoitukset! Tulee olemaan jännittävää seurata, millaiseksi lista kehittyy joka viikko, tuore listajuontaja innostuu.