Sunrise Avenuen Samu on Mister Pop 2006

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden kovimman kotimaisen pop-tulokkaan, Sunrise Avenue -yhtyeen, vokalisti Samu Haber on valittu Suomen komeimmaksi poppariksi Stara.fi -verkkolehden järjestämässä äänestyksessä. Hän sai äänistä 28,4 prosenttia, eli 9.829 kappaletta. Yhteensä ääniä annettiin lähes 35.000 kappaletta.

Voitosta käytiin alusta saakka kiivasta ja tasaväkistä kamppailua Samun ja viime vuoden voittajan, Poets of the Fall -yhtyeen Markon, kanssa. Lopulta Samu voitti vain 0,1 prosentin turvin, kun Marko sai äänistä 28,3 prosenttia. Kolmanneksi sijoittui vuoden 2004 Mister Pop, Antti Tuisku, 14,7 prosentin äänisaaliillaan. Viisuvoittaja Mr. Lordi joutui tyytymään vasta kuudenteen sijaan, kun edelle kiilasivat Negativen Jonne Aaron ja The Rasmuksen Lauri.

Mister Pop -tittelistä kisattiin nyt viidennen kerran. Syksyllä Suomen kauneimman naispopparin Miss Pop -tittelin vei Katri Ylander. Toiseksi sijoittui Lordi-yhtyeen Awa ja kolmanneksi PMMP-yhtyeen Paula Vesala.

Mister Pop -äänestys on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu kilpailu maamme komeimmasta popparista. Voittajan päättävät Stara.fi -verkkolehden lukijat. Äänestäminen on maksutonta eikä edellytä rekisteröitymistä.

Viihdelehti Stara.fi Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. Myös aikakauslehtenä ilmestyvä Stara kerää kuukausittain yli 200.000 lukijaa. Verkossa Stara.fi sisältää lisäksi Suomen suurimman avoimen viihdeartikkeleiden arkiston, jossa on yli viisituhatta artikkelia vuodesta 2001 lähtien.

Mister Pop 2006 äänimäärät

Mister Pop 2006 tulokset