Sunrise Avenue kolmas Saksan singlelistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kevyttä rockia esittävä yhtye Sunrise Avenue jatkaa vauhdilla alkanutta taivaltaan Keski-Euroopassa. Tänään yhtyeen Fairytale Gone Bad -single nousi Saksan virallisella singlelistalla jo sijalle kolme.

Kappaleen sisältävä albumi On The Way To Wonderland on albumilistan sijalla 33. Sunkkareiden levy-yhtiön mukaan suomalaista väriä on viimeksi nähty näin korkealla singlelistalla vuonna 2003, kun HIM -yhtyeen Funeral Of Heart oli listan kolmantena.

Sunrise Avenue aloittaa viiden keikan mittaisen Saksan kiertueensa tänään perjantaina, ja kaikki turneen keikat ovat loppuunmyytyjä. Saksan jälkeen yhtye suuntaa Ruotsiin, jossa se soittaa levynjulkaisukeikan 7. helmikuuta Tukholman Debaserissa. Sunrise Avenuen debyyttialbumi julkaistaan samana päivänä Ruotsissa.

Sunrise Avenuen levy ja single ovat molemmat nousseet kohissen myös Itävallan myyntilistalle. Albumi julkaistiin Itävallassa reilu viikko sitten, ja julkaisuviikollaan se debytoi albumilistan sijalla kahdeksan. Fairytale Gone Bad löytyy puolestaan Itävallan singlelistan sijalta kolme.