Bam Margera meni naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass -ohjelmasta ja HIM -yhtyeen fanina tunnettu Bam Margera on mennyt naimisiin. Hän avioitui lapsuudenystävänsä Missy Rothsteinin kanssa lauantaina Philadelphiassa.

27-vuotias Margera ja 26-vuotias Rothstein marssivat alttarille 350 vieraan edessä, ja häätilaisuus kuvattiin luonnollisesti myös MTV -kanavan reality-ohjelmaa varten. Räväkkä tähti jatkoi Jessica Simpsonin ja Nick Lacheyn jalanjäljillä antamalla kameroiden seurata tulevan avioparin elämää. Yhdeksänosaisen ohjelman nimeksi on tulossa Bam’s Unholy Union, MTV kertoi.

Häävieraina nähtiin muiden muassa rocktähti Iggy Pop, skeittitähti Tony Hawk, rokkari James Iha ja monia muita tuttuja nimiä. HIM -yhtyeen tai muiden suomalaisten mahdollisesta osallistumisesta ei vielä eilen tihkunut tietoja.

Bam ja Missy suuntasivat häämatkalla Dubaihin.