Jessica Simpson haluaa adoptoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on kertonut haluavansa suuren perheen, mutta hän epäilee kykyään synnyttää kolme lasta. Tästä syystä tähti suunnittelee adoptoivansa ainakin yhden lapsen.

– Haluan adoptoida, vaikka saisin myös omia lapsia. Haluan kolme lasta, mutta en tiedä voinko synnyttää kolme kertaa. Minun pitää ensin katsoa kuinka paljon kipua se aiheuttaa ensimmäisellä kerralla, Jessica kertoi Star -lehdelle.

Marraskuussa aviomiehestään Nick Lacheystä eronnut Jessica sai idean adoptioonsa Angelina Jolielta, jolla on kaksi adoptiolasta. Simpsonin mukaan Jolie on tehnyt palveluksen adoptioille yleensä, koska niiden määrä on noussut nopeasti Angelinan adoptioiden jälkeen. Jolien ihailu on hieman erikoista, sillä taannoin Jessica sivalsi Angelinaa musiikkivideossaan.

Jessica Simpson on tapetilla kevään aikana mahdollisen adoptionsa lisäksi myös A Public Affair -albuminsa tiimoilta. Viime vuonna Yhdysvalloissa julkaistu albumi julkaistaan monissa Euroopan maissa vasta helmi-maaliskuussa.