Suomalaiset voittivat hiihtovideoiden Oscarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen mainostoimisto SSC:n tuottama hiihtoelokuva The Game on voittanut ”hiihtovideoiden Oscarin” Vast Awards -tapahtumassa. Video palkittiin omaperäisimmästä lähestymistavasta sarjassa Most Innovative Approach ja parhaasta jälkituotannosta sarjassa Best Third Layer.

Maailman suurimman hiihtoelokuvakilpailun palkinnot jaettiin maanantaina ISPO-messuilla Münchenissä, Saksassa. Viime vuonna lasketteluelokuva Destination Changed valloitti maailmaa newschool-hiihtäjien keskuudessa voittamalla samassa kilpailussa Most Innovative Approach –palkinnon. Agentti- ja toimintaelokuvia sekä videopelejä parodioiva lyhytelokuva The Game ylitti edillisen vuoden saavutukset ja voitti kahdessa eri sarjassa.

Videon pääosassa laskee kansainvälisestikin tunnettu Jani Nygård ja kuvauksista vastaa Nelosella nähtävää Hiutale-ohjelmaa tuottava Jan-Erik ”Blumi” Blomberg. Vast Awards -finaalipaikan myötä The Game on mukana Vast Awards DVD:llä, jota jaeltiin 320.000 kappaleen painos viime syksynä maailman suurimpien hiihtolehtien mukana.

Video sijoittui kolmanneksi ruotsalaisen Freeride.nu –hiihtoportaalin järjestämässä kilpailussa, silloinkin kahdessa eri kategoriassa. Lisäksi The Game pyörii Destination Changedin kanssa kanadalaisella extreme-kanavalla Rip.TV, joka pyysi julkaisuoikeudet molempiin leffoihin Destination Changedin saavuttaman huiman nettisuosion innoittamana.

Katso video tästä: www.superstarcollective.com/game