Charlize Theron oikeuteen kellon käytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlize Theron on haastettu oikeuteen, koska hän käytti Christian Dior -merkkistä kelloa. Sveitsiläinen kellovalmistaja Raymond Weil on aiemmin tehnyt näyttelijän kanssa sopimuksen, jonka mukaan Theron saa käyttää vain heidän valmistamiaan aikarautoja.

Maanantaina oikeuteen jätetyn haastahakemuksen mukaan Theronille on maksettu huomattava summa siitä, että tämä toimii kellomerkin mannekiinina lokakuusta 2005 vuoden 2006 loppuun saakka. Hänet kuitenkin kuvattiin Diorin kello kädessään Yhdysvalloissa viime vuoden maaliskuussa, joten nyt tähteä syytetään sopimusrikkomuksesta.

Brandien haltijat ovat aikaisemminkin nostaneet jättimäisiä korvausvaatimuksia samankaltaisista tapauksista. Viime vuoden huhtikuussa Jessica Simpson käytti vääränmerkkisiä vaatteita ja totesi haastattelussa lempifarkuikseen kilpailevan merkin tuotteen. Tarrant Apparel Group vaati häneltä tuolloin huimaa 100 miljoonan dollarin korvausta.