Anna Nicole Smith taisteli yhä 600 miljoonan perinnöstään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Floridassa kuollut Playboy-malli Anna Nicole Smith ei koskaan ehtinyt saada edesmenneen aviomiehensä huimaa 600 miljoonan euron jättiperintöä. Smith taisteli osuudestaan yli miljardin euron perintöön Yhdysvaltojen korkeimmassa oikeudessa.

Anna Nicole Smith avioitui 26-vuotiaana 89-vuotiaan öljypohatta J Howard Marshall II:n kanssa. Aviomies kuoli 14 kuukautta myöhemmin. Smithin mukaan aviomies lupasi hänelle puolet omaisuudestaan, mutta perikunnan mukaan hänelle oli luvattu perinnöksi vain kolmen miljoonan edestä hänen jo saamiaan lahjoja. Smith oli vahvoilla vuosia kestäneessä oikeudenkäynnissä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Smithin kuolinsyynä oli huumeiden tai lääkkeiden yliannostus. Kuolinsyy varmistuu vasta myöhemmin, kun ruumiinavauksen tulokset selviävät. Playboy-malli vaipui eilen tajuttomaksi hotellin sviitissä Hollywoodissa, ja ambulanssin saapuessa paikalle hän ei enää hengittänyt. Aiemmin illalla Smith oli valitellut sairaanhoitajalle huonoa oloaan.