Borat -leffan jatko-osasta sekaannusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden menestynein komediaelokuva Borat saa jatkoa – ehkä. Mediamoguli Rupert Murdoch ehti torstaina jo julkistaa sopineensa Sacha Baron Cohenin kanssa jatko-osan tekemisestä, mutta pian 20th Century Fox -yhtiö kuitenkin kiisti sopimuksen olemassaolon. Studion mukaan jatko-osa on vasta suunnitteluasteella.

– Odotamme innolla pääsyä työskentelemään uudelleen Sachan kanssa, ja olemme käyneet keskusteluja jatko-osasta. Tässä vaiheessa käymme kuitenkin vasta alustavia keskusteluja asiasta, 20th Century Foxin tiedottaja Chris Petrikin kertoi.

Variety -lehden haastatteleman sisäpiiriläisen mukaan Murdoch ehti julkistaa asian ennen aikojaan, koska oletti sopimuksen jo syntyneen. Murdoch on nähnyt Borat -elokuvan tähän mennessä kolme kertaa ja nauranut sille ”niin maan hemmetisti”. Borat on ehdolla parhaan muokatun käsikirjoituksen Oscarin saajaksi.

Cohen itse on aiemmin kertonut työstävänsä seuraavaksi Boratin sijaan elokuvan Brunosta, itävaltalaisesta muotisuunnittelijasta. Kyseisen elokuvan tuottaa Universal Pictures, joka maksoi koomikolle sopimuksesta 42 miljoonaa dollaria. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi kesänä ja ensi-ilta nähdään ensi vuonna.