Vokalisti kuumeessa – Lovex perui esiintymisiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Lovex -yhtye on perunut viikonlopun esiintymisensä, koska yhtyeen vokalisti Theon on sairaana. Flunssan kourissa sairastavalla tähdellä on kuumetta lähes 40 astetta, joten lavalle nouseminen ei olisi ollut mahdollista.

Yhtyeen piti esiintyä tänään perjantaina Turussa ja huomenna lauantaina Sappeessa, jossa yhtyeen oli tarkoitus heittää päivän aikana kaksi keikkaa. Keikoille oli ilmeisesti tulossa faneja jopa Saksasta saakka. Mikäli Theon paranee muutamassa päivässä, yhtye nousee seuraavan kerran lavalle ensi torstaina abi-risteilyllä MS Isabella -laivalla.

Levy-yhtiön mukaan vokalisti oli hieman kipeänä jo taannoisissa Euroviisukarsinnoissa, mutta onnistui kuitenkin vetämään hienon show´n. Viikon päästä lauantaina Lovex nousee jälleen Euroviisulavalle.