Supermalli selibaatissa vasten tahtoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Elle MacPherson on paljastanut eläneensä selibaatissa jo kahden vuoden ajan. Australialaisella mallilla ja alusvaatteiden suunnittelijalla ei ole ollut viime aikoina onnea miesten kanssa.

– Se on hullua, mutta pientä romanttista tapausta lukuunottamatta olen ollut sinkkuna ja selibaatissa kaksi vuotta. Eikö olekin tylsää, Elle MacPherson kertoi Esquire -lehdelle.

Elle viittasi romanttisella tapauksella ilmeisesti näyttelijä Ray Fearsoniin, jonka kanssa hänellä huhuttiin olleen suhde. Muuten deittirintamalla on ollut hiljaista, eikä supermalli itse ole paras mahdollinen aloitteiden tekijä.

– Miehet eivät tule iskemään minua, ja olen lisäksi surkea flirttailija. Menen miehen luo ja sanon, että hän on kaunis. Se ei vain toimi.

Taannoin Ellen nimi yhdistettiin romanttisesti myös näyttelijä Colin Farrelliin, mutta malli itse kiisti suhteen. Hänet on yhdistetty viime vuosina myös Al Pacinoon ja futari Sol Campbelliin.

– Mikään näistä ei ole totta. Joitain miehistä en edes tunne, ja muutkin ovat vain ystäviä. En harrasta lyhyitä suhteita, koska ihmissuhteet ovat minulle tärkeitä, Elle vakuutti.