Anna Nicole Smith oli kuolla jo aiemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuollut Playboy-malli Anna Nicole Smith oli kuolla jo muutamaa päivää aiemmin, kun hänet löydettiin kellumasta uima-altaastaan kasvot alaspäin. Henkivartija löysi hänet kuitenkin ajoissa, ja sai pelastettua povipommin hengen elvyttämällä tätä, Entertainment Today uutisoi.

Hukkumaisillaan oleva Anna Nicole selvisi tapauksesta siis hengissä, mutta hänen miehensä mukaan tähti vajosi koko ajan syvempään masennukseen poikansa Danielin kuoleman takia.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa esitetään koko ajan tiukentuvaa kritiikkiä Howard K. Sternin suuntaan, sillä tämä näyttäisi olevan suurin hyötyjä kihlattunsa kuolemasta. Annan lapsi voi mahdollisesti periä jopa 600 miljoonaa euroa, mikäli Smithin edellisestä avioliittoa koskeva ja yhä meneillään oleva oikeudenkäynti päättyy voitokkaasti. Lapsen isäksi on tosin ilmoittautunut jo kolme miestä, joten epäselvyydet jatkuvat myös sillä rintamalla.

Eilen selvisi myös, että Anna Nicolella oli sittenkin testamentti, mutta sen toimeenpanijaksi oli merkitty Howard K. Stern itse. Hän ei kuitenkaan voi olla samaan aikaan edunsaajana ja toimeenpanijana.